11:30

Stenungsunds IBK P03 2

Referat: Pixbo Wallenstam IBF P03 Röd - Stenungsunds IBK ...

Idag tappar vi matchen till ett Stenungsund som kämpar på.
Matchen inleds trevande från båda lagen, känns som att vi styr matchen, passningarna sitter och vi spelar bra. Då får de ett mål då en motståndare blir fri med Balksten.
Vi fortsätter spela bra och målen kommer, första perioden slutar 3-1 till oss.
Andra perioden avspelas utan mål och Stenungsund tar sig in i matchen, vi spelar fortfarande bra men avsluten sitter inte. Balksten räddar oss vid ett par tillfällen.
I tredje perioden reducerar Stenungsund och efter 3:41står det 3-3.
Vi spelar på bra i stunder men gör det lite för svårt, slänger in passningar framför deras mål utan adress som resulterar i kontringar. Vi rör oss för lite och börjar hänga med huvet. Samtidigt så spelar Stenungsund på och efter 11 minuter får de in sitt fjärde mål. Vi lyckas inte få in fler bollar och matchen slutar 3-4.
Vi spelar bra i stunder men tappar fokus för ofta. Vi måste lära oss att knyta näven i fickan och spela på, visa lagkamraterna att jag ger allt för laget så att vi lyfter varandra. Peppa varandra! Nu blir det gnälligt och vi skyller på varandra, domarna och motståndarna vilket inte gynnar oss. Vi vinner tillsammans och vi förlorar tillsammans, som ett lag!